Welkom

Welkom op de website van Maarten Bax Tegelwerken. Wij realiseren graag al uw voorkomend tegel- en natuursteenwerk. Wij doen dit bij zowel Nieuwbouw, Verbouw als Renovatie, voor zowel particulieren, aannemers en bedrijven! Of het nu gaat om het betegelen van uw keuken of om het complete tegelwerk in uw (nieuwbouw-) woning, u bent bij ons aan het juiste adres!

Ook voor lijmwerk of het verwerken van de tegels op de traditionele manier, ook wel 'in de specie zetten' genoemd, kunt u bij ons terecht. Hierbij spelen echter wel een aantal factoren een belangrijke rol. Zo is de ondergrond van de te betegelen wand of vloer, alsmede het formaat en type tegel van belang. Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn er tenslotte voor al úw tegel- en natuursteenwerk! Ook voor levering van tegels.

Heeft u plannen voor nieuwbouw / verbouw of uw bestaande tegelwerk te vernieuwen / renoveren dan kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens:

Maarten Bax Tegelwerken
Strijperstraat 73A, 5595 GB Leende

T: 06-12408367
E: info@mbtleende.nl

Samen met u neem ik uw wensen en mogelijkheden door. Aansluitend kunnen wij u een passende offerte bieden. Twijfel niet langer en neem contact op met MBT, voor al úw tegel- en natuursteenwerken!